nap
óra
perc

Zöld gondolatok zöldszüret helyett

Az esemény fővédnöke:
Dr. Nagy István
Agrárminisztérium, Agrárminiszter

9.00
Frittmann János
Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, elnök
Elnöki köszöntő
9:20
Rókusfalvy Pál
Nemzeti Bormarketingért felelős kormánybiztos
Nyitóelőadás
9:40
Dr.Törőcsik Mária
Pécsi Tudományegyetem, marketingprofesszor
A fiatal generáció fogyasztására ható trendek
10:00
kávészünet
10:40
Herczeg Zoltán
Dining Guide, Tulajdonos
Borfogyasztási trendek a gasztronómiában
11:00
Szakács Gergő
DiVino, szakmai vezető
Mit isZik a jövő? – Trendek a gyakorlatban
11:20
Piskor Fanni
Szőlész-borász mérnök, WSET3 okleveles borszakértő
Közel a természethez

Vulkanikus borok - MASTERCLASS

12:00
EBÉD
13:00
Litkai Gergely
Humorista, a Dumaszínház művészeti vezetője
Fenntartható félóra
13:30
Willi Klinger
WEIN & CO
Organikus és fenntartható tanúsítványok Ausztriában és jelentőségük a bormarketingben
13:50
Roman Horvath MW
Borászati Igazgató
Domäne Wachau

A fenntartható koncepció a kiváló minőségű, kézműves borok előállításához egy széttöredezett és összetett terroirban.

14:30
Melania Battiston
Zöld kitűzős Court of Master Sommelier, influencer
Híd a fiatal fogyasztókhoz – A közösségi média tudatos használata
14:50
Losonci Bálint
Losonci Pince, tulajdonos & borász
Biobor

MASTERCLASS

15:30
Kávészünet
16:00
KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS
Egészségtudomány

Felkért résztvevők:

  • Dr. Csernus Imre - pszichiáter, borászat és kávézó tulajdonos
  • Kovács Tibor -  író, történész
  • Dr. Toldy - Schedel Emil - kardiológus, a Budapesti  Szent Ferenc Kórház főigazgatója

A konferencia műsorvezetője:
Domián Emese

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Partnereink

Kommunikációs Partnereink